Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός τους «φτιάχνει» και το ξέρουν!

Ο Ολυμπιακός τους «φτιάχνει» και το ξέρουν!
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 - 15:09

Δεν είναι απλό θέμα να αγωνίζεται κάποιος ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι μιλάμε για μία ομάδα η οποία βρίσκεται μόνιμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα λέει όλα.

Τι να λέμε τώρα, η μοναδική ελληνική ομάδα η οποία κάθε χρόνο είναι είτε στους ομίλους του Champions League είτε στου Europa League.

Οι δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το όνειρο του κάθε παίκτη να αγωνίζεται στο Champions League. Και ο Ολυμπιακός αυτό το προσφέρει στους ποδοσφαιριστές του.

Μεγάλη υπόθεση...

Τους «φτιάχνει» τους παίκτες του ο Θρύλος και αυτό το ξέρουν οι ποδοσφαιριστές. Μετράει αυτό και στις μεταγραφές που γίνονται το καλοκαίρι.

Δεν είναι τυχαίο που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό ποδοσφαιριστές όπως οι Ραφίνια, Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Βαλμπουενά, καθόλου τυχαίο...

Επίσης ο Ολυμπιακός δίνει το κίνητρο στους παίκτες του μέσω της ομάδας να βρουν μία θέση στην Εθνική ομάδα της χώρας τους. Είτε να κληθούν για πρώτη φορά, είτε να επιστρέψουν.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις.

Μπουχαλάκης, Μασούρας, Σα, Μπα, Σισέ, Καμαρά σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Σενεγάλη, Γουινέα για πρώτη φορά μέσω του Θρύλου.

Οι Σεμέδο, Ποντένσε, Χασάν, Ελ Αραμπί, Σουντανί, επέστρεψαν στις Εθνικές τους μέσω του Ολυμπιακού σε Πορτογαλία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Αλγερία.

Διαβάστε επίσης