Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζαμπά δηλώνει δυσαρεστημένος στον ΠΑΟΚ και δεν το κρύβει!

Ο Ζαμπά δηλώνει δυσαρεστημένος στον ΠΑΟΚ και δεν το κρύβει!
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 00:31

Δυσαρεστημένος είναι στον ΠΑΟΚ ο Λέο Ζαμπά και δεν το κρύβει. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι δυσαρεστημένος και με την κριτική που δέχεται μετά το νέο τραυματισμό του.

Έφτασε σε σημείο να απαντήσει σε σελίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ανοικτά πως δεν είναι χαρούμενος και πως για αυτό προσπάθησε να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι!

Δείτε τι τους έγραψε: «Πριν γράψετε κάτι για εμένα ή κάποιον άλλον παίκτη, θέλω να προσπαθήσετε να πληροφορείστε καλύτερα! Δεν νοιάζομαι για την κριτική που δέχομαι γιατί ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο. Από την μία μέρα είσαι ο καλύτερος και από την άλλη είσαι ο χειρότερος.

Θέλω να ξέρετε όμως πως ήμουν κλεισμένος στο σπίτι εδώ και 2 εβδομάδες επειδή βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό και επέστρεψα στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ όλοι οι συμπαίκτες μου είχαν ρεπό, εγώ γυμναζόμουν σκληρά για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Νομίζετε πως είμαι χαρούμενος; Φυσικά και όχι!

Η ευχαρίστηση μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Για αυτό και από την αρχή του καλοκαιριού, προσπαθούσα να πάω κάπου αλλού για να είμαι ξανά χαρούμενος. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, η μεταγραφική περίοδος έκλεισε και τελικά, έμεινα στον ΠΑΟΚ.

Θα δώσω την ζωή μου και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω ξανά στην δράση και να γίνω ο Λέο που γνωρίσατε και αγαπήσατε. Δυστυχώς έχω πληγωθεί πολύ με αυτά που διαβάζω. Έχω οικογένεια και πάνω από όλα είμαι άνθρωπος! Σέβομαι πάρα πολύ τον σύλλογο και τους οπαδούς».

Διαβάστε επίσης