Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσωρινή άδεια, παντοτινή ξεφτίλα

Προσωρινή άδεια, παντοτινή ξεφτίλα
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 16:31

Πήρε, λέει, άδεια, το γήπεδο της Ριζούπολης, για να γίνει εκεί το ματς με τη Σλοβενία. Προσωρινή. Γιατί, ως γνωστόν, η UEFA το είχε κρίνει ακατάλληλο. Λογικό. Καλά-καλά δεν κάνει για… φιλικά αυτό το γήπεδο. Πόσο μάλλον να φιλοξενήσει διεθνή αγώνα Nations League. Ή τελικό Κυπέλλου, που ήθελε ο Δημητρίου και η… παρέα των «εξυγιαντών» στην ΕΠΟ του Γραμμένου.

Η ΕΠΟ, λέει, επικοινώνησε με το Καραϊσκάκη, για να δει τι και πως. Κάτι που από ανθρώπους του γηπέδου διαψεύδεται. Λέγεται πως κανείς δεν επικοινώνησε με την Καραϊσκάκης ΑΕ. Δεν μοιάζει παράλογο, αφού έκαναν… ό,τι πέρναγε από το χέρι τους, να ικανοποιήσουν τα «αφεντικά» και να πάρουν την Εθνική, από εκεί. Δεν πειράζει, εκείνοι χάνουν. Και η Εθνική, βέβαια, αλλά για αυτό δεν φέρει ευθύνη το… γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ρεζίλι των σκυλιών, για ακόμη μία φορά. Δεν υπάρχει άλλη λύση, λέει, στην Αττική. Μόνο η Ριζούπολη. Εκεί έφεραν τα πράγματα, με τις συμπεριφορές τους και την τυφλή υπακοή στα συμφέροντα τρίτων, εκείνοι που… κάνουν κουμάντο (τρόπος του λέγειν) στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκείνοι που… αποφασίζουν (ας πούμε) για την τύχη σημαντικών αγώνων, όπως αυτός με τη Σλοβενία.

Άντε και σε 8Χ8. Εδώ που τα λέμε, μπορεί να βρεθεί εύκολα κανένα με καλύτερα αποδυτήρια και συνολικά πιο ποιοτικές εγκαταστάσεις, από τη Ριζούπολη. Το ποδόσφαιρο παγκοσμίως, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, πηγαίνει μπροστά, εκτός από την Ελλάδα. Εδώ πηγαίνει, ολοταχώς, προς τα πίσω. Χάρη στην «εξυγίανση».

Διαβάστε επίσης