Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάποιος θα του ψιθύρισε την κατηγορία…

Κάποιος θα του ψιθύρισε την κατηγορία…
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 - 17:58

Διαβάζουμε, με χαρά, ότι ο Λάζλο Μπόλονι έχει ανεβάσει κατακόρυφα, λέει, την ένταση των προπονήσεων, σε σχέση με το πρώτο 20ήμερό του στο Ατίτλιον. Μετά από τις πρώτες 20 ημέρες, λοιπόν, που τους είχε πιο χαλαρά, ο οδοντίατρος αποφάσισε να σφίξει τα λουριά και να… σφραγίσει, με τη δική του σφραγίδα, τις προπονήσεις της Πανάθας.

Μάλλον στο πρώτο 20ήμερο δεν είχε βρεθεί κανείς να του πει ότι η ομάδα του είναι ακόμη στην πρώτη κατηγορία. Έμεινε και ο άνθρωπος σε αυτό που είχε πει όταν πρωτοήρθε, περί «ομάδας δεύτερης κατηγορίας». Είπε, προφανώς, να μην τους κουράσει και πολύ.

Μάλλον όμως κάποιος του ψιθύρισε ότι, έστω και τυπικά, ο ΠΑΟ είναι ακόμη στη Σούπερι Λίγκα και ότι χρέος του Μπόλονι είναι να εξασφαλίσει την κατηγορία και όχι να τον… ανεβάσει στην πρώτη, από τη δεύτερη. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι αποφάσισε, μετά από 20 ημέρες, να αυξήσει την ένταση των προπονήσεων και να τους… βγάλει το λάδι.

Έρχεται και ντέρμπι και θα έχουμε γέλιο…

Διαβάστε επίσης

Δεν μπορεί… Είναι συνεννοημένοι!

Δεν μπορεί… Είναι συνεννοημένοι!

Νίκη θέλει ο Φαν’τ Σιπ, κόντρα στη Μολδαβία και για να την πετύχει πρέπει να βάλει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο. Αλήθεια, έτσι είπε…