Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορεί να κοστίσει 20 εκ. ευρώ»

«Μπορεί να κοστίσει 20 εκ. ευρώ»
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 - 10:09

Είναι, αναμφίβολα, το θέμα των ημερών. Φυσικά στην Ελλάδα, αφού όταν η Πρέμιερ Λιγκ ασχολείται, ελέω Ολυμπιακού, με τη Σούπερ Λιγκ, τότε τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα. Αλλά και στο Νησί έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και να αναφέρεται ολοένα και περισσότερο, καθημερινά. Ο λόγος για τη, νέα, μεταγραφική εμπλοκή που μπορεί να υπάρξει, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λίβερπουλ. Αυτή τη φορά, με φόντο τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Νέο δημοσίευμα, από το Νησί, έρχεται να προσθέσει στο θέμα Σεμέδο-Λίβερπουλ και να αναδείξει ότι η υπόθεση δεν είναι… παίξε-γέλασε. Έτσι κι αλλιώς γνωρίζαμε καλά ότι οι Ρεντς… δεν παίζουν. Το καταλάβαμε καλά και από την υπόθεση Τσιμίκα το καλοκαίρι.

«Παρότι μπορεί να μην είναι η ιδεατή αντικατάσταση για τον Γιούργκεν Κλοπ, για το τραυματισμένο δίδυμο, του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και του Τζο Γκόμεζ, η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να θεωρηθεί ως μια προσωρινή επιλογή από τον Ιανουάριο, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Σεμέδο προέρχεται από τη Σπόρτινγκ, έχει περάσει από τη Βιγιαρεάλ και μπορεί να κοστίσει 20.000.000 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Daiy Star, η οποία αναδεικνύει τη διάθεση της Λίβερπουλ να δαπανήσει τα χρήματα, για να τονώσει με τον Σεμέδο την άμυνά της, ελλείψει Φαν Ντάικ και Γκόμεζ.

Ανεβαίνει διαρκώς το θέμα και θυμίζει πολύ την περίπτωση Τσιμίκα, το περασμένο καλοκαίρι. Αναμένουμε εξελίξεις, εφόσον αυτές υπάρξουν…

Διαβάστε επίσης