Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Μπιόρκαν που βλέπει ο Θρύλος! (videos)

Αυτός είναι ο Μπιόρκαν που βλέπει ο Θρύλος! (videos)
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 - 10:59

Το νέο όνομα, το οποίο έχει προκύψει στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας, είναι εκείνο του Φρέντρικ Μπιόρκαν! Ο 22χρονος υπερ-ταλαντούχος ακραίος αμυντικός της Μπόντο Γκλιμτ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Θρύλου, ο οποίος αυτή τη στιγμή, για τη θέση του αριστερού μπακ έχει τον δανεικό και πολύ ακριβό Βινάγκρε, αλλά και τον Χολέμπας, με μονοετές συμβόλαιο, σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει το άκρο της άμυνας του και να ποντάρει πάνω σε έναν νεαρό, ανερχόμενο ποδοσφαιριστή, με ταλέντο και καλή ποιότητα ποδοσφαιρική, ώστε να μπορέσει, αύριο-μεθαύριο, να έχει και μεταπωλητική αξία και να φέρει και χρήματα στον Σύλλογο.

Ο νεαρός Μπιόρκαν έχει αυτά τα στοιχεία, είναι μόλις 22 ετών και αρέσει ιδιαιτέρως στο λιμάνι. Ο διεθνής με τις Ελπίδες της χώρας του, μετρά 94 συμμετοχές με την Μπόντο Γκλιμτ, με 6 γκολ και 10 ασίστ, κάτι που δείχνει πως πρόκειται για μπακ με επιθετικές αρετές. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του λήγει τον Δεκέμβριο του 2021.

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης