Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θέλει… χθες τον… αυριανό αριστερό μπακ!

Θέλει… χθες τον… αυριανό αριστερό μπακ!
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 - 12:11

Ο Ολυμπιακός δεν περιμένει. Δρα από τώρα και προχωράει την υπόθεση «αριστερός μπακ 2021-22». Και υπάρχουν δύο λόγοι, για τους οποίους ο Θρύλος κοιτάζει, από τώρα, μπροστά, για τη συγκεκριμένα θέση.

Ο Βινάγκρε είναι ένας ποδοσφαιριστής, το επίπεδο του οποίου, δυστυχώς, η Ελλάδα δεν… σηκώνει. Ο Πορτογάλος παικταράς έχει μία ρήτρα… υπέρογκη, ακόμη και για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Της μοναδικής ομάδας, στην Ελλάδα, η οποία σπρώχνει λεφτά, δηλαδή. Ο Θρύλος είναι δεδομένο ότι δεν θα καταφέρει να πληρώσει τη ρήτρα των 25 εκ. ευρώ, που έχει θέσει η Γουλβς. Αποτέλεσμα αυτού είναι να ξεμένει, η ομάδα του Μαρτίνς, από τη βασική του λύση, σε αυτή τη θέση.

Από την άλλη, ο Χολέμπας, ο οποίος μέχρι στιγμής βγάζει τα… κάστανα, από τη «φωτιά», αφού ο Βινάγκρε δεν έχει καταφέρει, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, να προσαρμοστεί ακόμη στο 100% και να βοηθήσει όσο, δεδομένα, μπορεί, είναι στα 36 του. Και αν και μιλάμε για έναν Επαγγελματία (με Ε κεφαλαίο ναι), είναι σε μία προχωρημένη ηλικία, η οποία απαιτεί πολλά πράγματα και κυρίως, αντοχές, να την πηγαίνεις… πάνω-κάτω. Και ο Χοσέ μπορεί να το κάνει αυτό μόνο ως ένα βαθμό, πλέον. Το ξέρει και ο ίδιος και ο Ολυμπιακός.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Θρύλος από τώρα να βλέπει (ξανά) Ρέις, να τσεκάρει Μπιόρκαν και να αναζητά, εν γένει, τον παίκτη που θα σηκώσει το βάρος, την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης