Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους φεύγουν καμιά φορά… Δεν τα… ελέγχουν όλα

Τους φεύγουν καμιά φορά… Δεν τα… ελέγχουν όλα
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 - 14:05

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης του ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι και μόνο παίκτες, που το έχουν κάνει, στο παρελθόν. Και προκάλεσαν… αντιδράσεις, από τους μύστες της προπαγάνδας, οι οποίοι διαβάζουν ακόμη… πορτοκαλί και θεωρούν πως για όλα φταίει ο «κακός Ολυμπιακός» και πως ο ΠΑΟΚ είναι… καλύτερος. Τώρα ήταν η σειρά του Σβαμπ.

«Στον Ολυμπιακό έχουμε ήδη βρει ένα καλό αντίπαλο, που παίζει ξανά φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή την στιγμή είμαστε ένα βαθμό πίσω του, αλλά ανυπομονώ για το μεταξύ μας παιχνίδι για το οποίο όλοι μιλούν. Θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας και εμείς μπορούμε να εμπιστευθούμε τις δυνατότητες μας.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ, κι αυτός ήταν ένας δηλωμένος στόχος μας. Ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν οι αντίπαλοι μας στα χαρτιά, είχαμε τις πιο δύσκολες μάχες απέναντι στην Μπεσίκτας και την Μπενφίκα. Τις αποκλείσαμε και χειροκροτηθήκαμε. Όμως, δεν υπήρξε ικανοποίηση, επειδή δεν μπήκαμε τελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω της Κράσνονταρ. Ο πρώτος στόχος της σεζόν χάθηκε. Πρέπει τώρα να προκριθούμε από το Γιουρόπα Λιγκ, όπου μέχρι τώρα τα πάμε καλά», είπε ο Σβαμπ

Δεν το θέλουν, καμιά φορά τους φεύγουν. Και περνάνε το «τείχος» της προπαγάνδας…

Διαβάστε επίσης