Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό λέμε θα χρειαστούν όλοι...

Για αυτό λέμε θα χρειαστούν όλοι...
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 - 17:32

Με τον Αχμέντ Χασάν εκτός με κορονοϊό και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί... ερωτηματικό, ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητά λύσεις για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (21/11, 19:30), Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 19:55) και Άρη (28/11, 19:30) και λογικά και Μαρσέιγ (1/12, 22:00), την ώρα που υπήρξε ανησυχία στον Ολυμπιακό και για τον Μαροκινό.

Ο Ελ Αραμπί δεν αγωνίστηκε με το Μαρόκο και στον Ολυμπιακό έχουν την ενημέρωση πως έχει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Φυσικά, θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις με την επιστροφή του και τότε θα φανούν περισσότερα.

Φυσικά, ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, με την ελπίδα να τον έχει διαθέσιμο και στο παιχνίδι του Σαββάτου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αυτή η αναποδιά, λοιπόν, αλλάζει το πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού και τώρα καλούνται να βγουν κι άλλοι μπροστά, όπως ο Χιλάλ Σουντανί και ο Ούγκο Κάιπερς. Θυμίζουμε, ο Αλγερινός επιθετικός είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα (έπαιξε λίγο στο τέλος στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι), σε αντίθεση με τον Βέλγο φορ που δεν είναι εντός λίστας.

Για αυτό λέμε θα χρειαστούν όλοι...

Διαβάστε επίσης