Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν τους χαλάς το «παζαράκι», μισείς την Εθνική…

Αν τους χαλάς το «παζαράκι», μισείς την Εθνική…
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 - 10:43

Να αρχίσουμε με μια παραδοχή. Μίσος, όπως αυτό που έχει γνωρίσει εδώ και δεκαετίες, αλλά και ειδικότερα εδώ και λίγα χρόνια, τα χρόνια της «εξυγίανσης», ο Ολυμπιακός, δεν είναι δυνατό να εκφραστεί ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού! Τέτοιο μένος, κατά του Θρύλου, τέτοιο μίσος, για όλα όσα εκείνος εκπροσωπεί, αλλά και για όλους όσοι τα ασπάζονται και τον ακολουθούν πιστά, ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.

Οπότε, από τη μία… μιλούν οι εξπέρ του μίσους… Ξέρουν από αυτό, γιατί από αυτό ζουν, τρέφονται και παραμένουν στην επιφάνεια, εδώ και κάποια χρόνια. Πιο πριν δεν… ασχολούταν κανένας μαζί τους και λογικά δεν θα ασχολείται κανένας μαζί τους και μετά…

Πολλά έχουν ειπωθεί, το τελευταίο διάστημα, για την Εθνική Ελλάδας. Και εκείνοι που τα έχουν αναδείξει, όλα αυτά τα στραβά και ανάποδα, τα οποία ΟΛΟΙ βλέπουμε, αλλά μόνο εκείνοι που έχουν απέναντι την «εξυγίανση» αναδεικνύουν, κατηγορούνται, ξανά, για… μίσος.

Είναι «μίσος» προς την Εθνική, το να μην θες να κάνεις… ντέρμπι τα ματς με τη Μολδαβία. Είναι «μίσος» για την Εθνική, το να λες ότι για να έχεις δικαίωμα να ονειρεύεσαι μια μεγάλη διοργάνωση, πρέπει να… καταπίνεις τις Σλοβενίες! Είναι… μίσος για την Εθνική, το να αναδεικνύεις τα λάθη του προπονητή, τα οποία μάλιστα επαναλαμβάνονται σε βαθμό που μην μοιάζουν πλέον, με… σύμπτωση…

Έτσι συμφέρει, το σύστημα, να λέει. Δεν τους αρέσει να αναδεικνύονται τα στραβά τους. Δεν τους αρέσει να τους πηγαίνεις κόντρα. Να τους χαλάς το «παζαράκι», όπως το έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς… Να τους χαλάς τα σχέδια… Αν το κάνεις αυτό, μισείς την Εθνική.

Καταλάβατε τώρα…;

Διαβάστε επίσης