Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν έχει να αποδείξει τίποτα!

Δεν έχει να αποδείξει τίποτα!
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 - 11:22

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες, για την επιλογή, όπως όλα δείχνουν, του Φορτούνη, για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι οι προβολείς θα στραφούν, σε αυτό το ντέρμπι πάνω στον Κώστα, αλλά και στον Πέδρο.

Ο ένας θα επιλέξει τον άλλο και ο άλλος θα πρέπει να τον δικαιώσει. Πως; Γιατί; Μήπως… δεν ξέρουμε ΗΔΗ ποιος είναι ο Κώστας Φορτούνης; Μήπως, επίσης, δεν ξέρουμε ΗΔΗ ποιος είναι ο Πέδρο Μαρτίνς; Μήπως δεν ξέρουμε τι είναι ικανοί να κάνουν, και οι δύο; Μήπως τους… γνωρίσαμε χθες;

Ο Μαρτίνς είναι εδώ για να κάνει τον Ολυμπιακό καλύτερο και ΝΙΚΗΤΗ, κάτω από ΟΛΕΣ τις συνθήκες! Όπως το έκανε όταν έχασε με τραυματισμό-σοκ τον Φορτούνη, τότε. Όπως έχει καλύψει άλλα, μεγάλα κενά, στο παρελθόν. Όπως έχει πέσει μέσα, με τις μεταγραφικές, αλλά και τις τακτικές επιλογές του, έως τώρα. Και συνεχίζει να δικαιώνεται.

Ο Φορτούνης είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. Τον ξέχασε κανείς; Γιατί είναι η… στιγμή του; Τι έχει να αποδείξει; Τίποτα! Μπαίνει μέσα, παίρνει την ομάδα επάνω του και κάνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ καλύτερα από όλα να κάνει! Οδηγεί τον Ολυμπιακό σε μία μεγάλη νίκη, απέναντι στον «αιώνιο αντίπαλο».

Αυτό κάνουν. Και ο ένας μεν, αλλά και ο δε. Τους ξέρουμε, ξέρουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΝ και ξέρουμε ότι… το έχουν! Και δεν ανησυχούμε…

Διαβάστε επίσης