Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νορβηγικά ΜΜΕ: «Ναι για Μπιόρκαν» (video)

Νορβηγικά ΜΜΕ: «Ναι για Μπιόρκαν» (video)
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 - 15:27

Νέα διάσταση δίνουν, στο θέμα Ολυμπιακός-Μπιόρκαν-Μποντο Γκλιμτ, οι Νορβηγοί. Το όνομα του νεαρού Φρέντρικ Μπιόρκαν βγήκε στην επιφάνεια, για τον Ολυμπιακό, πριν από λίγες ημέρες και ήδη παίζει πολύ δυνατά, στα ελληνικά, αλλά και στα Νορβηγικά ΜΜΕ. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχος και μάλιστα σήμερα έρχονται νέες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, η υπόθεση είναι προχωρημένη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν Νορβηγικά ΜΜΕ, η Μπόντο έχει ήδη απαντήσει θετικά, στην πρόταση του Ολυμπιακού, για τον ποδοσφαιριστή! «Η Μπόντο Γκλιμτ αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μπιόρκαν», γράφουν οι Νορβηγοί για το θέμα, δείχνοντας ότι το θέμα προχωράει και ότι μπορεί ο ποδοσφαιριστής στο άμεσο μέλλον, να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου και να συνεχίσει την καριέρα του εδώ, στην Ελλάδα. «Απάντησε θετικά σε πρόταση των Πειραιωτών πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για τον Μπιόρκαν. Ωστόσο, δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για τη μεταγραφή κι έτσι δεν τελείωσε το deal», διεκυρινίζει.

Σε δηλώσεις του ο ίδιος ο παίκτης τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του αλλά ξεκαθάρισε ότι θέλει να αγωνιστεί στα κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης και το Champions League, χωρίς όμως να αναφέρεται στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης