Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι θα είμαστε εκεί!

Όλοι θα είμαστε εκεί!
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 - 20:04

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Ακόμα μία μάχη με τον πελάτη είναι έτοιμη να αρχίσει σε μερικές ώρες όμως… Αυτή η φορά δεν είναι σαν τις άλλες. Δεν το περιμένεις όπως θα το περίμενες πριν από μερικούς μήνες και αυτό γιατί οι κερκίδες θα είναι κλειστές! Όσο το σκέφτεσαι ο κόμπος στο στομάχι ολοένα και μεγαλώνει.

Η ανάσα καμιά φορά χάνει το δρόμο της. Δυστυχώς δεν θα είσαι εκεί. Κανένας δεν θα είναι. Ο αγώνας δεν θα αρχίσει από νωρίς το πρωί μαζί με όλη την παρέα στην καφετέρια και μετά στο μπουγατσάδικο έξω από το πέταλο. Θέλοντας και μη θα το δούμε όλοι στην τηλεόραση.

Αυτό το ντέρμπι δεν θα έχει καπνογόνα, φωνές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όλα αυτά τα περιμένεις πως και πως όταν πλησιάζει ένας τέτοιος αγώνας. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η ψυχή και η καρδιά σου θα είναι εκεί! Η καψούρα σου θα σε κάνει να φωνάζεις ακόμα και μπροστά σε μία τηλεόραση.

Η τρέλα σου θα είναι υπέρογκη παρόλο που δεν θα είσαι σωματικά εκεί. Γιατί το σημαντικότερο είναι που βρίσκεται το μέσα σου. Και το μέσα σου θα είναι εκεί δίπλα στον δαφνοστεφανομένο, ΟΛΟΙ θα είμαστε εκεί!

Διαβάστε επίσης