Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος Live Streaming

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος Live Streaming
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 - 15:55

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος Live Streaming: Ο Θρύλος παρά τα αγωνιστικά του προβλήματα, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη επί των Πρασίνων στο Ναό!

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος Live Streaming: Αυτά τα ματς δεν έχουν καμία σχέση με τα συνηθισμένα. Δεν λέει τίποτα απολύτως η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων αλλά ποιος το θέλει περισσότερο. Και εννοείται πως ο Θρύλος, αν και λαβωμένος, θέλει σαν τι αυτό το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Παρά τα όποια προβλήματα απουσιών. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακος, στο άδειο «Καραϊσκάκης» φιλοξενεί την ομάδα του Μπόλονι με πέντε σημαντικές απουσίες! Σε όλες τις γραμμές στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Χολέμπας και Βινάγκρε που αποκλείστηκαν από την αποστολή όντας ανέτοιμοι και τραυματίες. Την ώρα που εκτός έμειναν και ο τραυματίας Βαλμπουενά αλλά και οι Χασάν και Ελ Αραμπί που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Λοβέρα, Φορτούνης, Σουντανί, Κάιπερς.

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος Live Streaming | Μάρτινς: «Κρίμα που δεν θα έχει κόσμο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν κρύφτηκε για σήμερα και τόνισε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ματς.

Αρχικά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε πως: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα έμπειρο προπονητή που άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είναι πια τα νέα παιδιά. Έχουν εμπειρία. Όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι ενδιαφέροντα και ισορροπημένα. Είναι κρίμα που αυτό το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο» ενώ αναφορικά με την εθνική και το γκολ που πέτυχε ο Φορτούνης τόνισε: «Τα παιχνίδια της εθνικής είναι τελείως διαφορετικά με τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Δεν είναι συγκρίσιμα. Η αξία του Φορτούνη είναι πολύ μεγάλη, την γνωρίζουμε και όλοι περιμένουμε την βοήθεια του. Περιμένουμε περισσότερα από όσα έχει δείξει».

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος Live Streaming | Μπουχαλάκης: «Να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα»!

Θα αποτελέσει, ξανά, κινητήριο μοχλό, στον άξονα, για τον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται να πάρει ξανά θέση στην τριάδα στο κέντρο, δίπλα σε Καμαρά και Εμβιλά.

Και όπως τόνισε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στη Nova, οι απουσίες και η συγκυρία, όπως διαμορφώνεται, δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές του ρόστερ, να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. «Η συγκεκριμένη συγκυρία αποτελεί ευκαιρία για άλλους παίκτες του ρόστερ», ήταν τα λόγια του Έλληνα μέσου

Αναφερόμενος στον αντίπαλο του Ολυμπιακού, επεσήμανε ότι «υπάρχει ποιότητα στις μονάδες του Παναθηναϊκού και η διακοπή σίγουρα ευνόησε τον νέο προπονητή», ενώ στάθηκε, φυσικά, σε αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, στο γήπεδο, απέναντι στον ΠΑΟ, λέγοντας:

«Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα, γνωρίζουμε πως το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς». Κάτι το οποίο άπαντες πιστεύουν και ο Ολυμπιακός καλείται να αποδείξει στο χορτάρι.

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης