Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σχόλιο του Δ. Βερβελέ για το ντέρμπι: «Αυτό έκανε ο Ολυμπιακός...»

Το σχόλιο του Δ. Βερβελέ για το ντέρμπι: «Αυτό έκανε ο Ολυμπιακός...»
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 - 22:20

Το σχόλιό του στο Facebook έκανε ο δικός μας, Διονύσης Βερβελές. Ας δούμε τι έγραψε για το ντέρμπι των αιωνίων που κρίθηκε με το γκολ του Κώστα Φορτούνη.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου. Και αυτό έκανε ο Ολυμπιακός απόψε. Επειδή ορισμένοι προφανώς δεν τα μαθαίνετε όλα, υπολογίστε ότι:
-εκτός με κορονοϊό ήταν οι Χασάν, Ελ Αραμπί
-εκτός με προβλήματα τραυματισμών (αρχικά) οι Χολέμπας, Βινάγκρε, Βαλμπουενά.
-εκτός προστέθηκε και ο Μπρούμα με πρόβλημα και έπαιξε τελευταία στιγμή ο Ραντζέλοβιτς

Για πρώτη φορά, ήξερες πως από τον πάγκο έχεις περιορισμένες επιλογές. Το πλάνο ήταν ένα. Να μπεις δυνατά, να κάνεις το 1-0 και να το διαχειριστείς. Ο Φορτούνης έβαλε την γκολάρα, «καθάρισε» και πήρες ένα τρίποντο που το είχες ανάγκη… αγοράζοντας την ηρεμία σου.

Σίγουρα και η εικόνα του δευτέρου μέρους σε προβληματίζει, αλλά υπήρξαν και παίκτες που έπαιξαν χωρίς προπόνηση ουσιαστικά λόγω των Εθνικών. Σημασία έχει η ομάδα να κερδίσει αυτή τη «μάχη» με τα προβλήματα, χωρίς να το… πληρώσει. Ειδικά στην Ευρώπη δεν θα είναι εύκολο, αλλά με συγχωρείτε, τον Παναθηναϊκό θέλω να τον κερδίζω ακόμη και αν παίξουν έντεκα οπαδοί μας!
Να σας ενημερώσω ότι το ματς ήρθε 1-0 γιατί στον Παναθηναϊκό το είδαν 1-1… Μάλλον είναι σαν το μπάσκετ, ήττες σαν… νίκες!
Υγεία να έχουμε και προχωράμε…»

Διαβάστε επίσης