Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερο γλέντι ο Θρύλος, νέα διδακτική ήττα ο ΠΑΟ!

Δεύτερο γλέντι ο Θρύλος, νέα διδακτική ήττα ο ΠΑΟ!
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 - 01:05

Δώστε μου μάτια να τον βλέπω να κάνει διδακτικές ήττες. Αυτός ο όρος συνδέεται άμεσα με τον «αιώνιο πελάτη», αφού δεν χάνει ποτέ! Απλά κάνει ήττες σαν νίκη.

Για παράδειγμα στο μπάσκετ όταν ο Ολυμπιακός άλωσε το ΟΑΚΑ ακούσαμε το επικό σχόλιο «Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός χαμένος». Τι άλλο θα ακούσουμε; Κάπως έτσι λογικά είναι τα συναισθήματα των Παναθηναϊκών και μετά το παιχνίδι στο ποδόσφαιρο, αφού τους βλέπουμε να πανηγυρίζουν σαν να μην έχασαν.

Άρα τι έχουμε και σήμερα; Προφανώς διδακτική ήττα. Σοβαρά τώρα αυτά που λέτε τα πιστεύετε; Δηλαδή η ομάδα σας δεν χάνει ποτέ; Ο Ολυμπιακός πάντως την κερδίζει συνεχώς... για να μην πούμε άλλη κουβέντα.

Τη μία ήταν ο Πρίντεζης, την άλλη ο Ελ Αραμπί. Άλλες φορές ο Σπανούλης, άλλες ο Φορτούνης και πάει λέγοντας. Το γεγονός είναι πάντως ότι ο ΠΑΟ έχει να κερδίσει τον Ολυμπιακό περισσότερο από έναν χρόνο τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ. Οι χειρότεροι εφιάλτες του χρυσώνονται από το χάπι της διδακτικής ήττας.

Με αυτή τη λογική ο «πράσινος» θίασος κάθε χρόνο είναι αήττητος σε όλα τα αθλήματα και όλοι οι άλλοι απλά του διδάσκουν πράγματα.

Δεύτερο γλέντι ο Θρύλος φέτος επί του Παναθηναϊκού. Μετά το ΟΑΚΑ στο μπάσκετ, τους πέρασε ένα χέρι και στο ποδόσφαιρο, στο Καραϊσκάκη. Ταυτόχρονα, ήταν και η δεύτερη διδακτική ήττα του ΠΑΟ σε ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Βέβαια, έχουν κι άλλες διδακτικές ήττες, ειδικά στην Ευρωλίγκα...

Διαβάστε επίσης