Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγώνας δρόμου, αλλά… απίθανο για Μπρούμα

Αγώνας δρόμου, αλλά… απίθανο για Μπρούμα
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 - 16:54

Η νίκη επί του ΠΑΟ ήρθε. Τα προβλήματα, ωστόσο, παραμένουν και… κάθε άλλο, παρά… εξαφανίστηκαν. Ο Μαρτίνς έχει μπροστά του να προετοιμάσει ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Και μάλιστα, απέναντι σε… μεγαθήριο, όπως η Σίτι!

Και εξακολουθεί να έχει σοβαρές και πολλές απουσίες, οι οποίες δυσκολεύουν το έργο του, κατά πολύ… Γιατί μπορεί το χθεσινό να ήταν ένα ντέρμπι και επομένως δύσκολο ματς, αλλά εκείνο της Τετάρτης είναι… βουνό. Και η Σίτι δεν είναι… ΠΑΟ.

Ο Μπρούμα κάνει αγώνα δρόμου, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει τη Σίτι. Μάλιστα, θα κοιτάξει, αν δει ότι χάνει τη διορία, να προετοιμαστεί καλύτερα, για το ματς του Σαββάτου, με τον Άρη. Για το οποίο επίσης η κατάσταση είναι… δύσκολη, με τον Πορτογάλο. Παράλληλα, ο Χοσέ Χολέμπας είναι επισης αμφίβολος για το ματς της Τετάρτης. Και ενώ το «παλεύει» για να προλάβει τη Σίτι, ακόμη δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα τα καταφέρει. Δύσκολο μοιάζει και για τον Βινάγκρε.

Δεν συζητάμε, φυσικά, για Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά. Μεγάλα προβλήματα, για τον Μαρτίνς… Ο οποίος δείχνει ότι θα βασιστεί σε αυτούς που έπαιξαν με τον ΠΑΟ. Ωστόσο θα είναι και μείον δύο, αφού στην Ευρώπη δεν είναι δηλωμένοι και οι Κάιπερς-Λοβέρα…

Τη Δευτέρα θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον κορονοϊό τα μέλη της ομάδας, με την ελπίδα να μην υπάρχει κάποιο νέο κρούσμα που θα περιορίσει κι άλλο τις επιλογές του Πορτογάλου κόουτς.

Διαβάστε επίσης