Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ξεβράκωμα λέγεται!

Ξεβράκωμα λέγεται!
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 - 18:06

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει ξεφύγει τελείως όσον αφορά τις απόψεις του. Πώς είναι δυνατόν μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι να ακούμε πάλι για ευθύνες της διαιτησίας; Κι όμως με αυτούς όλα είναι πιθανά. Στην αρχή φώναζαν ότι ήταν οφσάιντ ο Ραφίνια πριν το γκολ, μετά για ένα οφσάιντ στον Χατζηγιοβάννη με το αποκορύφωμα να είναι το μαρκάρισμα του Μπουχαλάκη στο οποίο ζητούν κόκκινη κάρτα.

Προσπαθούμε να θυμηθούμε τι έλεγαν οι ίδιοι πέρυσι στο μαρκάρισμα του Χατζηγιοβάνη πάνω στον Βαλμπουενά που παραλίγο να του κόψει μια και καλή το ποδόσφαιρο. Τζάμπα η προσπάθεια, όμως, τότε όλα ήταν καθαρά!

Ρε θα μας τρελάνετε; Όπως θέλετε θα παρουσιάζετε τα θέματα; Αλλά τότε, σιωπή. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να δούμε χθεσινό μαρκάρισμα ακόμα και στη Δίκη της Δευτέρας, γιατί έτσι λειτουργεί η εξυγίανση.

Η περσινή φάση που ο Χατζηγιοβάνης πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο στον Βαλμπουενά, καθαρή. Η φετινή του Μπουχαλάκη, κόκκινη, ε! Ξεβράκωμα λέγεται αυτό! Βέβαια, κάποια στιγμή πρέπει να καταλήξουν στο πώς βλέπουν τα πράγματα.

Δεν πειράζει, όμως, κάπως πρέπει να πνίξουν τον πόνο τους τα παιδιά. Περαστικά σας...

Διαβάστε επίσης