Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΓΚΛΗΜΑ στην Τούμπα! Τινάζουν στον αέρα το πρωτάθλημα!

ΕΓΚΛΗΜΑ στην Τούμπα! Τινάζουν στον αέρα το πρωτάθλημα!
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 - 21:53

Νομίζατε πως τα έχετε δει όλα; Αμ δε... Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τα βρήκε ζόρικα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έμενε στο 1-1 με την ομάδα του Γιαννίκη, παρά το σπρώξιμο που είχε με την αποβολή στους φιλοξενούμενους. Είδε όλη η Ελλάδα πως για ένα μαρκάρισμα στο αράουτ ο Σιδηρόπουλος φόρτωσε την πρώτη κίτρινη. Μόλις τον είδε στο μαρκάρισμα, πάρτον έξω να τελειώνει και να κλειστεί πίσω ο ΠΑΣ.

Το γκολ δεν ερχόταν. Βουτούσαν σαν τα... κοτόπουλα μέσα στην περιοχή, αλλά φάση ξεκάθαρη για πέναλτι δεν υπήρχε. Ο... κορυφαίος δεν μπορούσε να ξεφτιλιστεί έτσι, αλλά η λύση ήρθε στο τέλος. Φάση με διπλό ΕΓΚΛΗΜΑ. Και φάουλ του Τσόλακ στον αντίπαλό του, αλλά και οφσάιντ.

Στη NOVA ακόμη περιμένουμε να δούμε τις γραμμές που θα έβγαζαν στο VAR, πρέπει να είχαν τελειώσει και οι δηλώσεις των προπονητών όταν έβγαλαν μία για πέντε δευτερόλεπτα. Στα Γιάννενα, στο ματς με τον Ολυμπιακό, έγινε το μαγείρεμα του αιώνα για να φάνε δύο βαθμούς. Και τους έφαγαν με τον Απτόσογλου εκεί στο VAR να δίνει τη μεγάλη του μάχη και να τα καταφέρνει.

Στην Τούμπα, η φάση τελείωσε μπαμ-μπαμ. Δεν ήταν για πολλά πολλά. Το 2-1 του ΠΑΟΚ έπρεπε να μετρήσει ό,τι και να γινόταν. Ούτε το φάουλ πήγε να εξετάσει ο... κορυφαίος της εξυγίανσης Σιδηρόπουλος, ούτε μπήκαν σωστά γραμμές για να δούμε το οφσάιντ.

Ξεφτιλίστηκαν άπαντες απόψε. Γιατί βλέποντας τη φάση στο ριπλέι, συνειδητοποιεί εύκολα κανείς πως ο Τσόλακ είναι εκτεθειμένος, σε σύγκριση με τη φάση που είδαμε τον Ελ Αραμπί στα Γιάννενα.

Αν είσαι Ολυμπιακός, οφσάιντ και κλοπή μιας καθαρής νίκης.

Αν είσαι ΠΑΟΚ, μετράνε όλα κανονικά και δύο βαθμοί στο σακουλάκι.

ΕΓΚΛΗΜΑ έγινε στην Τούμπα και μια παρέα, ένα σύστημα, ΤΙΝΑΖΕΙ το πρωτάθλημα στον αέρα. Ντροπή σας, ξεφτίλες, που θέλετε να το παίζετε και εξυγιαντές από πάνω!

Διαβάστε επίσης