Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τσίτα, μπας και…

Στην τσίτα, μπας και…
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 10:42

Ευχάριστα νέα ήρθαν από την Αίγυπτο, αλλά… όχι άμεσα για τον Ολυμπιακό. Καθότι αυτά δεν αφορούν στον Αχμέντ Χασάν, αλλά στον καλό του φίλο, Μο Σαλάχ. Ο Σαλάχ είχε επίσης βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και αναγκάστηκε να παραμείνει εκτός δράσης, στη Λίβερπουλ. Παράλληλα, ο Χασάν είχε βρεθεί επίσης θετικός και έτσι ο Ολυμπιακός τον έχασε, για λίγες ημέρες. Ο Σαλάχ, ωστόσο έκανε νέο τεστ και σε αυτό βγήκε αρνητικός.

Ο Χασάν αναμένεται να κάνει και εκείνος, νέο τεστ, το οποίο φυσικά αν βγει αρνητικό, θα σημάνει άμεσα την επιστροφή του, στην Ελλάδα! Στον Ολυμπιακό καίγονται να τον έχουν πίσω το συντομότερο δυνατό, αν και δύσκολα θα δώσει το παρών στο ματς με τη Σίτι. Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια, αν ο ίδιος νιώθει καλά, δυνατός και προλάβει να κάνει έστω μια προπόνηση.

Στον Ολυμπιακό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού ως γνωστόν δεν έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Ελ Αραμπί. Και στην Ευρώπη λείπουν και παίκτες, όπως ο Κάιπερς ή ο Λοβέρα, για εναλλακτικές. Θα ήθελαν, λοιπόν, ιδανικά, να είχαν, έστω και για μικρό διάστημα, τον Χασάν διαθέσιμο. Πράγμα που, αυτή τη στιγμή φαίνεται απίθανο, βέβαια…

Διαβάστε επίσης