Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο ένα Σ/Κ «εξυγίανσης» που πάνε να μας βγάλουν τρελούς!

Άλλο ένα Σ/Κ «εξυγίανσης» που πάνε να μας βγάλουν τρελούς!
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 11:59

Δεν είναι απλό το πράγμα. Είναι ολόκληρο σύστημα. Τα έχουμε εξηγήσει πολλές φορές. Δεν αρχίζει και τελειώνει στην αλλοίωση αποτελεσμάτων. Έχει και συνέχεια η «εξυγίανση» που βιώνουμε, στα χρόνια αυτά που είναι σε… ισχύ. Έχει και προεκτάσεις. Επικοινωνιακές, προπαγανδιστικές, δεν τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης ενός αγώνα που… εξυγιάνθηκε.

Το σύστημα συνεχίζει και μετά. Με άρθρα, με γραμμές και παραλληλόγραμμα, με αναλύσεις φάσεων στο ράδιο, στην ΤιΒι, στα site. Γενικά είναι μηχανισμός ολόκληρος, εκείνος που προσπαθεί να μας πείσει ότι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα βλέπουμε… Δεν είναι πρώτη φορά. Έγινε και στον Βόλο, έγινε και στα Γιάννενα. Έχει γίνει και σε άλλα παιχνίδια των «παιδιών» της «εξυγίανσης» και συνεχίζεται, σχεδόν σε κάθε ένα από αυτά… Δεν σταματάει εδώ.

Και δεν θα σταματήσει, φυσικά. Γιατί δεν υπάρχει καμία διάθεση, για αλλαγή. Για βελτίωση. Και για πραγματικό ενδιαφέρον, για το ποδόσφαιρο. Σε πρώτο πλάνο, για την «εξυγίανση», παραμένουν τα μικροπολιτικά συμφέροντα εκείνων που «μάχονται» τον Ολυμπιακό. Και τίποτα περισσότερο. Το πλάνο είναι απλό. «Βάζουμε εμπόδια στον Ολυμπιακό, τα ρίχνουμε για άλλους… Και μετά… θα τους βγάζουμε και τρελούς, που θα διαμαρτύρονται…». Απλό.

Διαβάστε επίσης