Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια πρόκληση, όσες ελλείψεις και να υπάρχουν

Τεράστια πρόκληση, όσες ελλείψεις και να υπάρχουν
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 18:23

Μόνο το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 19:55) έχει στο μυαλό του Ολυμπιακός, έχοντας αφήσει πίσω του τα πάντα. Άλλωστε, η πρόκληση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» μπροστά τους είναι πολύ μεγάλη.

Η πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα έρχεται στον Πειραιά να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στο Champions League και ο φιλόδοξος Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να προβάλει αντίσταση και να φανεί ανταγωνιστικός. Και εννοείται να διεκδικήσει με τις πιθανότητες που του αναλογούν ένα καλό αποτέλεσμα.

Ναι, τα προβλήματα είναι και πάλι αρκετά, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να τα δώσει όλα και να κοντράρει, στο μέτρο του δυνατού, την σπουδαία αγγλική ομάδα με το τεράστιο μπάτζετ και την πολύ μεγάλη ποιότητα.

Πολύ μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, όσες ελλείψεις και να έχει. Και όσοι αγωνιστούν, καλούνται να τα δώσουν όλα. Τέτοια ματς δεν παίζεις κάθε μέρα...

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει!

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει!

Σε δύο μέρες ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα μεγάλο παιχνίδι που περιμένουν όλοι πως και πως.