Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη επιστροφή του Σουντανί

Η μεγάλη επιστροφή του Σουντανί
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 18:57

Ο Χιλάλ Σουντανί επέστρεψε στην δράση κόντρα στον Παναθηναϊκό, πράγμα που λύνει εώς έναν βαθμό τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, όσον αφορά την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός επιθετικός είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο περσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, κάτι που τον άφησε εκτός για πολλούς μήνες.

Δεδομένο και της ηλικίας του η αποκατάσταση και η επιστροφή του δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολη. Κανένας παίκτης δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να μπει και να παίξει σε φουλ ρυθμούς.

Αγώνα με τον αγώνα όμως ο Μαρτίνς θα του δίνει όλο και περισσότερο χρόνο, αφού την περασμένη σεζόν ήταν από τους πρώτους σκόρερ του Θρύλου για όσο αγωνίστηκε. Το σημαντικό είναι πάντως ότι επέστρεψε υγιής και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, είτε σαν φορ είτε σαν μεσοεπιθετικός όπου είναι και η φυσική του θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών και είναι αρκετά πιθανό να πάρει και εκείνος κάποια λεπτά συμμετοχής κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει!

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει!

Σε δύο μέρες ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα μεγάλο παιχνίδι που περιμένουν όλοι πως και πως.