Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και γιατί να φοβηθεί;

Και γιατί να φοβηθεί;
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 21:15

Το Champions League είναι η διοργάνωση που βάζει όλα τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα. Το μυαλό καθαρίζει από όλα και ο στόχος είναι ένας, η νίκη. Αυτό θα πρέπει να έχει και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι.

Τα εκατομμύρια δεν παίζουν ποδόσφαιρο, ότι και να λέμε όλοι πριν τον αγώνα εκείνη την ώρα είναι 11 εναντίον 11 τίποτα άλλο. Η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει πολλές υπερβάσεις στο παρελθόν, οπότε ξέρει καλά την συνταγή για να το ξανακάνει, θα ήταν άδικο να πούμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μόνο για εμπειρίες. Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση από κανέναν και πόσο μάλλον από τον ίδιο του τον εαυτό, γιατί όλα από εκεί ξεκινούν.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση ο Θρύλος να φοβηθεί, ναι είναι μεγαθήριο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα όμως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο έμπειρες ομάδες του θεσμού. Στα τόσα χρόνια παρουσίας του έχει «γονατίσει» τεράστια ονόματα και τις περισσότερες φορές παρότι δεν την πήρε άξιζε την πρόκριση.

Οπότε για ποιο λόγο να φοβηθεί; Και πόσο μάλλον μία ομάδα που εκτός έδρας την κοίταξε στα μάτια και την είχε κλείσει στο μισό γήπεδο για σχεδόν ένα ημίχρονο. Ένα είναι το σίγουρο θα την κοιτάξει στα μάτια και θα διεκδικήσει τη νίκη μέχρι το τέλος.

Διαβάστε επίσης