Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανέβασε ταχύτητα και κάνει τη διαφορά ο παικταράς

Ανέβασε ταχύτητα και κάνει τη διαφορά ο παικταράς
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 22:55

Την ποιότητά του σε κάθε παιχνίδι δείχνει ο Γιαν Εμβιλά, αποδεικνύοντας πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι. Ακόμα και στο κακό ημίχρονο του Ολυμπιακού στο περασμένο παιχνίδι, ο Γάλλος μέσος ήταν «σκύλος» και δεν σταμάτησε λεπτό να παλεύει και να βοηθάει την ομάδα του.

Έχει σπουδαία ποσοστά σε πάσες και επιτυχημένες μεταβιβάσεις, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League, όπου ξεχωρίζει κι εκεί.

Ήρθε να κάνει τη διαφορά και την κάνει. Μετά τα πρώτα του παιχνίδια όπου ο Πέδρο Μαρτίνς τον «σύστησε» στο κοινό, ο Εμβιλά όλο και ανεβαίνει και δείχνει σε κάθε αγώνα πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι.

Ήρθε στον Ολυμπιακό για να παίξει στο Champions League και να πάρει τίτλους και προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του. Μάλιστα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τον Γκιλιέρμε και δείχνει ότι η επιμονή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, δεν ήταν τυχαία.

Παίκτης με υψηλές παραστάσεις, ήρθε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά. Και δείχνει από τους πρώτους μήνες την ποιότητά του. Παικταράς ο Εμβιλά. «Εργαλείο» για όλες τις δουλειές...

Διαβάστε επίσης