Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαχητής! Έτσι θέλουμε…

Μαχητής! Έτσι θέλουμε…
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 10:18

Μάγκας Ραφίνια. Δεν το βάζει κάτω! Δεν το παρατάει το πράγμα. Δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ματς που έρχεται. Τη ματσάρα, να πούμε, καλύτερα… Δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί το να μην είναι παρών και να μην καταφέρει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, σε αυτή τη δύσκολη μάχη, με τη Μάντσεστερ Σίτι! Και σφίγγει τα δόντια, για να καταφέρει να δώσει το παρών.

Ο Ραφίνια χτύπησε στο ντέρμπι, αλλά ούτε εκεί το έβαλε κάτω. Συνέχισε να πιέζει και να προσπαθεί να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα. Και το έκανε! Ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη και ο Ραφίνια συνέβαλε σε αυτό. Έτσι γουστάρουμε να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μαχητές! Ο Ραφίνια οφείλει να γίνει παράδειγμα προς όλους όσοι αγωνίζονται για τον Έφηβο…

Στον Ολυμπιακό έχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα τα καταφέρει, μάλιστα. Και θα είναι παρών ξανά. Ο ίδιος δεν μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο… Κάνει αγώνα δρόμου, λοιπόν και είναι έτοιμος να πιέσει ξανά τον εαυτό του, για να είναι εδώ και μην μείνει… έξω από τη μάχη! Παράδειγμα… Για όλους.

Διαβάστε επίσης