Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το εναλλακτικό πλάνο…

Το εναλλακτικό πλάνο…
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 12:59

Επεξεργάζεται διάφορα πλάνα στο μυαλό του, ο Πέδρο Μαρτίνς. Περιμένει εναγωνίως και θα περιμένει και μέχρι την τελευταία στιγμή, τον μαχητή Ραφίνια, για να δει εάν θα μπορέσει να δώσει το παρών, στο κρίσιμο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Τετάρτης, στο Καραϊσκάκη. Ο Μαρτίνς, σε αυτή την περίπτωση, θα παίξε καθαρά με 4-3-3, όπως και με τον ΠΑΟ. Αν αυτό δεν του βγει και δεν μπορέσει να το εφαρμόσει (σε περίπτωση που δεν έχει τον Ραφίνια διαθέσιμο) τότε θα πάει σε άλλη λύση.

Ποια είναι αυτή; Όλα δείχνουν το σχέδιο τριάδας στην άμυνα, το οποίο ο Ολυμπιακός, είναι η αλήθεια, δεν έχει δουλέψει, παρά ελάχιστα, έως τώρα. Και να χρησιμοποιήσει, δηλαδή τους δύο ακραίους ως μπακ-χαφ. Τον Μασούρα και τον Ραντζέλοβιτς, δηλαδή, οι οποίοι θα έχουν όλη την πλευρά τους και θα πρέπει να έχουν απόλυτη τακτική προσήλωση!

Προς το παρόν αυτό το πλάνο είναι εναλλακτική και μόνο. Το αν θα χρειαστεί να γίνει… βάση πάνω στην οποία ο Θρύλος θα πατήσει, θα φανεί μετά και τη σημερινή προπόνηση.

Διαβάστε επίσης