Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμφωνούμε, συνειδητά έπεσε ο πήχης

Συμφωνούμε, συνειδητά έπεσε ο πήχης
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 14:04

Βασικοί παίκτες πουλήθηκαν… όσο, όσο. Για να σωθεί ό,τι σωζόταν, από το FFP. Μεταγραφές έγιναν με… ερωτηματικά, ως προς το τι φτάνει στην Τούμπα, για να… ενισχύσει (;…) το ρόστερ του Φερέιρα (τότε) και γενικά, στο περασμένο μεταγραφικό παράθυρο, ο ΠΑΟΚ της οικογενείας Σαββίδη, έβγαλε μία εικόνα… «ξεπουλάμε»!

Παίκτες με βαριά συμβόλαια μπήκαν στον πάγο ή… αποδεσμεύτηκαν, για να τους προσεγγίσουν ξανά, όταν είδαν τον… σύμμαχο Αλαφούζο, να τους παίρνει και να… γελάει με τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και το παρδαλό κατσίκι, που λέει κι ο λαός. Συνολικά, οργάνωση ομάδας, για μία νέα, δύσκολη και απαιτητική σεζόν, η οποία έφερε πολλές φωνές, πολλές αντιδράσεις, από τον κόσμο και… ολοκληρώθηκε, με το «αντίο» στον Φερέιρα.

Στην θέση του, ο Γκαρσία. Και το έργο είχε το ανάλογο φινάλε. Όπως έπεσε ο πήχης μεταγραφικά, ξεπουλώντας πρωτοκλασάτους παίκτες, χάνοντας «σημαίες» και ποντάροντας σε άβγαλτους, μικρούς και ποδοσφαιριστές χωρίς ιδιαίτερα διαπιστευτήρια, έτσι έπεσε ο πήχης και στον πάγκο.

Από έναν προπονητή που θεωρούνταν «κανονικός», όσες ενστάσεις και να υπήρχαν για το αν ταίριαζε στον ΠΑΟΚ, η οικογένεια έδωσε το χρίσμα σε έναν άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ σε επίπεδο πρώτης ομάδας… Σε έναν πλήρως μαθητευόμενο. Ολοκλήρωσε, έτσι, το έργο του… γενικού μαζέματος. Δεν είναι εποχή για πολλά έξοδα, άλλωστε…

Η προπαγάνδα μας λέει ότι η επιλογή Γκαρσία δεν έγινε… τυχαία. Συμφωνούμε. Ήρθε ως επιστέγασμα της πολιτικής που υιοθετεί εδώ και καιρό, η οικογένεια Σαββίδη, για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης