Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γουαρδιόλα: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό…»

Γουαρδιόλα: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό…»
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 15:35

Πολύ μεγάλο κίνητρο έχει ο Ολυμπιακός να παίξει με τη Σίτι και να κερδίσει. Αλλά κίνητρο να παίξει και να κερδίσει έχει και η Σίτι! Και αυτό τόνισε με δηλώσεις του, ο ίδιος ο Πεπ Γουαρδιόλα!

Αναλυτικά όσα ανέφερε
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για την πρόκρισή μας και για να ανακάμψουμε. Θα μπορούμε να σκεφτούμε αυτή την διοργάνωση ξανά τον Φεβρουάριο και να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις, ειδικά στην Premier League. Θα είναι δύσκολο. Αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα εκεί, τότε θα ταξιδέψουμε στο Οπόρτο και μετά θα έχουμε εντός έδρας τη Μαρσέιγ. Να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».
Για τον Αγουέρο: «Σήμερα προπονήθηκε ξανά. Θέλουμε να νιώσει καλά με το πόδι του, θα περιμένουμε και υπάρχει χρόνος για την επιστροφή του».
Για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα: «Αν πιστεύουν πως είναι το καλύτερο, τότε μακάρι να δουλέψει. Αν η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση, σημαίνει πως άκουσε τους γιατρούς και τους ειδικούς. Είμαστε τυχεροί με τη δουλειά που κάνουμε. Πόσες άλλες δουλειές σταμάτησαν και άρχισαν ξανά; Φυσικά και περιμένουμε τους οπαδούς μας πίσω με ανυπομονησία».
Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ανανέωσα το συμβόλαιό μου λόγω του συλλόγου. Η Premier League είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα, πάντα ήταν, τραβάει όλο τον κόσμο που παρακολουθεί. Έχω την αίσθηση πως τα επόμενα χρόνια θα κάνουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης

Το σημαδιακό 50!

Το σημαδιακό 50!

Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο τον Φορτούνη, ο οποίος θέλει να γράψει ιστορία!