Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας»

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας»
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 - 17:45

Ο Ζοσέ Σα μίλησε στο match programme για το αποψινό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και για τα νούμερα του τη φετινή σεζόν. Παράλληλα μίλησε για τη συνέχεια της διοργάνωσης και το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του και το βίντεο της ΠΑΕ:

«Οι τρεις βαθμοί δεν είναι λίγοι. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους, όμως δεν είναι άσχημοι γιατί ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Συνεχίζουμε να το πιστεύουμε και θα παλέψουμε για αυτό».

Για την συνέχεια του Champions League:

«Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και ένα στη Γαλλία απέναντι στη Μαρσέιγ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να αυξήσουμε τη συγκομιδή των βαθμών και να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τα στατιστικά του τη φετινή σεζόν:

«Είναι καλό να ξέρεις αυτά τα πράγματα και να βλέπεις αυτά τα νούμερα. Γιατί αυτό σημαίνει ότι βοηθάμε την ομάδα μας και για αυτό το λόγο βρισκόμαστε εδώ, για να βοηθάμε. Είμαι ευτυχισμένος με αυτά τα στοιχεία, όμως θα συνεχίσω να παλεύω και να δίνω το καλύτερο και θα προσπαθήσω να αυξήσω αυτά τα νούμερα στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Τι να αποδείξεις; Και σε ποιους;

Τι να αποδείξεις; Και σε ποιους;

Την έχει κάνει τόσες φορές την υπέρβασή του, ο Ολυμπιακός, στην Ευρώπη. Και συνεχίζει. Το ότι τον… περιμένουν στη γωνία οι… αντικειμενικοί, είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ πρόβλημα…