Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούραση; Λύσσα για το 46ο!

Κούραση; Λύσσα για το 46ο!
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 01:41

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να παίξει ντέρμπι κορυφής με τον Άρη, αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 19 βαθμούς σε 7 αγώνες. Ο Θρύλος έχει ήδη αφήσει πίσω του την ήττα με την Σίτι στο Φάληρο και πλέον στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Άρης, αφού όπως έχουμε πει πολλές φορές, πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Χολέμπας και Ελ Αραμπί να μπαίνουν σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που του λύνει τα χέρια ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη στο Βικελίδης, και να μην μπει σε περιπέτειες στο τέλος. Στου Ρέντη υπάρχει αισιοδοξία το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ παράλληλα ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε και ο ίδιος έχει αρχίσει να βλέπει τα στάνταρ που μπορεί να πιάσει το φετινό ρόστερ της ομάδας του.

Κανένας δεν σκέφτεται το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του Νοεμβρίου. Αντίθετα το μόνο που υπάρχει είναι μία απίστευτη διάθεση για ποδόσφαιρο. Πείσμα, λύσσα πείτε όπως θέλετε. Ο Θρύλος θέλει να κερδίζει τους πάντες, θέλει πάση θησεία να κερδίσει τον Άρη, όχι μόνο επειδή είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά γιατί δεν θέλει να μοιράζεται την πρώτη θέση. Δεν το δέχεται ο εγωισμός των παικτών του Μαρτίνς.

Παίζουν την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και θέλουν αυτό να φαίνεται ξεκάθαρα και στη βαθμολογία. Το 46ο θέλουν να είναι ακόμα πιο πανηγυρικό από το προηγούμενο και δουλεύουν σκληρά για να το καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης

Δεν πεθαίνουν οι Θεοί...

Δεν πεθαίνουν οι Θεοί...

Ένας άνθρωπος που άφησε το στίγμα του σε ολόκληρο το ποδόσφαιρο. Ήταν πρότυπο για εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο και κατάφερε να περάσει για πάντα στη Βίβλο του ποδοσφαίρου, ως ο ένας και μοναδικός «Θεός» του...

Τρέμετε… Γυρίζει….

Τρέμετε… Γυρίζει….

Ο Ελ Αραμπί αναμένεται να είναι παρών με τον Άρη και να ανεβάσει στροφές για… Βελοντρόμ!