Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πορτογάλοι: «Μάχη με τη Σπόρτινγκ…»

Πορτογάλοι: «Μάχη με τη Σπόρτινγκ…»
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 11:41

Συνεχίζει τη «μάχη» του, ο Ολυμπιακός, για να μπορέσει να κάνει δικό του, τον Ματέους Ρέις. Έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχουν ξεχωρίσει, ως γνωστόν και οι μεγάλοι, στην Πορτογαλία. Τον κοίταζε η Πόρτο, τον τσεκάρει τώρα η Σπόρτινγκ και… πάει λέγοντας. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να υπερκεράσει τα εμπόδια, από την χώρα που παίζει ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ και να τον φέρει στην Ελλάδα. Σε αυτό στέκεται σήμερα η O’ Jogo, η οποία αναφέρει ότι ο Θρύλος… δεν το παρατάει.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει προχωρήσει σε πρόταση για τον ακραίο μπακ και προσφέρει 1 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο. Δεν «παίζει» μόνος του μπάλα, βέβαια, αφού η Σπόρτινγκ τον κυνηγάει και προσπαθεί, επίσης, να τον πάρει…

Η πρόταση, σύμφωνα με την O’ Jogo, αναμένει την απάντηση της Ρίο Άβε, η οποία ως γνωστόν, θα χάσει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι, ως ελεύθερο. Ο ίδιος έχει αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και για τον λόγο αυτό έχει μπει… στην άκρη, στις τάξεις της Ρίο Άβε… Το να πάρει τα χρήματα που προσφέρει ο Θρύλος, θα ήταν στην παρούσα φάση, μία συνετή κίνηση, από πλευράς πορτογαλικής ομάδας. Μία κίνηση η οποία θα έχει… μόνο νικητές, σε όλα τα επίπεδα.

* Η φωτό είναι από τη σελίδα του Ματέους Ρέις, στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Τρέμετε… Γυρίζει….

Τρέμετε… Γυρίζει….

Ο Ελ Αραμπί αναμένεται να είναι παρών με τον Άρη και να ανεβάσει στροφές για… Βελοντρόμ!