Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ για το ξεμπρόστιασμα: Ψάχνουν τη… διαρροή, όχι να βάλουν τάξη!

ΕΠΟ για το ξεμπρόστιασμα: Ψάχνουν τη… διαρροή, όχι να βάλουν τάξη!
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 16:37

Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται στην ΕΠΟ! Αντί να ασχοληθούν να… μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, στα οικονομικά της Ομοσπονδιάς, ψάχνουν τη… διαρροή της έκθεσης που τους (ξανα)ξεμπρόστιασε! Λίγες ημέρες μετά την έκθεση για τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, η οποία ήρθε στο φως από την Αυγή και… εξέθεσε τη διοίκηση Γραμμένου, κάνοντας μέχρι και λόγο για… αύξηση 175% στα έξοδα (!!!) το… μέλημα της ΕΠΟ είναι να… βρεις ποιος διέρρευσε την έκθεση!!! Και όχι το να κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση, του να συμμαζέψει, δηλαδή, τα οικονομικά της και να έρθει σε… καλύτερη κατάσταση, από αυτή, στην οποία φαίνεται να βρίσκεται τούτη την ώρα!

«Μετά την παροχή των απαραίτητων πληροφοριών και διευκρινήσεων εκ μέρους της Οικονομικής Διεύθυνσης, αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής, αποτελούμενης από τους κ.κ. Αντωνίου (Α’ Αντιπρόεδρος), Δημητρίου και Παπαχρήστο, η οποία θα προχωρήσει άμεσα σε εσωτερική έρευνα για τη διερεύνηση της διαρροής αυτής, προκειμένου αφενός να λάβει τις ενδεδειγμένες αποφάσεις και αφετέρου να ενημερώσει σχετικά για τα αποτελέσματά της την FIFA», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία. Κάνουν… ΕΔΕ, δηλαδή, για να βρουν ποιος τους… ξεμπρόστιασε!

Παράλληλα, στην επίσημη ενημέρωσή της, η ΕΠΟ αναφέρει πως «…τα μέλη της E.E. συμφώνησαν ότι πρόκειται περί επαίσχυντου δημοσιεύματος, το οποίο εμπεριέχει συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, οι οποίοι ουδόλως στοιχειοθετούνται από το περιεχόμενο της έκθεσης» και καταδίκασαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε αναφορά σε «κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια», δεδομένου ότι «τα οικονομικά στοιχεία της Ομοσπονδίας έχουν τεθεί υπόψη των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών, ορκωτών λογιστών, αλλά και των μελών της Γενικής Συνέλευσης, χωρίς την ελάχιστη παρατήρηση»

Άραγε η ΕΠΟ για ποιο πράγμα θα ενημερώσει τη FIFA; Για το πως… φτάσαν τα στοιχεία αυτά σε αυτά τα επίπεδα, ή για… το ποιος τα διέρρευσε και… έκανε το κακό;

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στον Άρη

Με το μυαλό στον Άρη

Με απόλυτη συγκέντρωση στο αυριανό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη.

Κάντε του τη χάρη!

Κάντε του τη χάρη!

Αφού ο Μπόας θέλει τόσο πολύ να αποκλειστεί η Μαρσέιγ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μην του χαλάσετε χατίρι!