Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τον σταματάει τίποτα!

Δεν τον σταματάει τίποτα!
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 18:17

Για ακόμα μία φορά ο Ραφίνια είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού κάνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς να χαμογελά. Ο Βραζιλιάνος αποδεικνύεται πολύ «σκληρό καρύδι» και παρά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αντιμετωπίσει μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δηλώνει συνεχώς το παρών και παλεύει με νύχια και με δόντια για την ομάδα.

Ανέκαθεν ήταν τύπος που δεν τα παρατάει εύκολα. Στη Μπάγερν έχοντας και τρομερό ανταγωνισμό για την θέση του δεξιού μπακ μαζί με τον τεράστιο Φίλιπ Λαμ, σπανίως έθετε τον εαυτό του εκτός προπόνησης από απλές ενοχλήσεις.

Αυτό συνεχίζει να κάνει και στον Ολυμπιακό, είναι γεννημένος μαχητής και αυτό φαίνεται σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τα χρόνια του κυνηγάει κάθε μπάλα και μπαίνει με αυτοθυσία σε κάθε φάση. Έτσι έχει μάθει και έτσι θα συνεχίσει να κάνει.

Ο Ραφίνια κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελά και αυτό όπως φαίνεται τουλάχιστον για την ώρα τον κάνει αναντικατάστατο στην βασική ενδεκάδα. Βέβαια για να τα λέμε και όλα ενδέχεται να του δώσει κάποιες ανάσες ο Πορτογάλος στο παιχνίδι με τον Άρη, αν κριθεί ότι ο Χοσέ Χολέμπας μπορεί να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Κάντε του τη χάρη!

Κάντε του τη χάρη!

Αφού ο Μπόας θέλει τόσο πολύ να αποκλειστεί η Μαρσέιγ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μην του χαλάσετε χατίρι!

Με το μυαλό στον Άρη

Με το μυαλό στον Άρη

Με απόλυτη συγκέντρωση στο αυριανό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη.