Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με... φόρα ο Μασούρας κόντρα στον Άρη!

Με... φόρα ο Μασούρας κόντρα στον Άρη!
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 21:44

Να κάνει ό,τι και πέρσι απέναντι στον Άρη θέλει και αύριο ο Γιώργος Μασούρας. Κάτι που θα θέλει και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φύγει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με το «διπλό».

Πέρσι, λοιπόν, ο Έλληνας εξτρέμ είχε... πελάτη τον Άρη, μιας και σε σύνολο 4 αγώνων, 2 στην κανονική διάρκεια και 2 στα πλέι οφ, σκόραρε συνολικά 4 τέρματα. Και να σκεφτεί κανείς πως την περασμένη σεζόν ο Μασούρας είχε πετύχει συνολικά 9 τέρματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από αυτά τα 9, δηλαδή, τα 4 ήταν απέναντι στον Άρη!

Η αρχή έγινε στο «διπλό» του Ολυμπιακού με 2-1 στην κανονική διάρκεια. Ο Μασούρας τότε είχε πετύχει με κεφαλιά ένα γκολ. Για την ακρίβεια, ήταν εκείνος που είχε ισοφαρίσει για τον Ολυμπιακό, λίγο πριν κάνει την ανατροπή ο Ελ Αραμπί.

Η συνέχεια ήρθε στα πλέι οφ. Εκεί, ο Μασούρας είχε σκοράρει ένα γκολ στο 3-1 επί του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και άλλα 2 τέρματα στο 4-2 μέσα στη Θεσσαλονίκη. Στο μοναδικό παιχνίδι, από τα 4 που δεν σκόραρε, ήταν στο ματς της κανονικής διάρκειας στο Καραϊσκάκη.

Για την ιστορία, γκολ με τον Άρη είχε πετύχει, στο 4-1 στο Καραϊσκάκη και την προπέρσινη σεζόν.

Αυτήν την παράδοση, λοιπόν, θέλει να συνεχίσει και αύριο ο Γιώργος Μασούρας, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φύγει με το «διπλό» από μία δύσκολη έδρα.

Διαβάστε επίσης