Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 23:08

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει αύριο τον Άρη σε ένα παιχνίδι που είναι αρκετά κομβικό για τη συνέχεια, αφού αν το κερδίσει θα μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε καμία περίπτωση ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θεωρείται εύκολος, όμως η διαφορά των δύο ομάδων σε ποιότητα είναι αρκετά μεγάλη.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να προσέξει αρκετά πράγματα, καθώς ο Άρης δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη θέση. Η αλήθεια είναι πως ο Άκης Μάντζιος κάνει αρκετά καλή δουλειά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αμελήσει ο Ολυμπιακός.

Ο Άρης είναι μία γρήγορη ομάδα που αρέσκεται να χτυπάει στο ανοικτό γήπεδο, ενώ αμυντικά είναι αρκετά συμπαγείς, κάτι που ενδέχεται να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό στο να βρει χώρους. Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να προσέξουν οι ερυθρόλευκοι είναι πως ο Άρης είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στα στημένα, αφού είναι μία κύρια πηγή στα τέρματα που έχει πετύχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει βέβαια ο Ολυμπιακός θα έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και αν μείνει προσηλωμένος στο στόχο του που είναι η νίκη, θα το κάνει. Όπως έχουμε πει και άλλες φορές άλλωστε ο Θρύλος φέτος θέλει να καθαρίσει με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο την υπόθεση κατάκτησης πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τον τρόπο να καθαρίζουν τέτοια παιχνίδια, κάτι που περιμένουμε να γίνει και αύριο.

Διαβάστε επίσης