Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπουχαλάκης: «Δεν με νοιάζουν τα όσα λένε»

Μπουχαλάκης: «Δεν με νοιάζουν τα όσα λένε»
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 - 22:20

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη τονίζοντας ότι η φετινή χρονιά έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Στη συνέχεια μίλησε για όλα όσα γράφονται γύρω από το όνομα του τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για ματς:
«Το δείχνει και το σκορ ήταν δύσκολο. Στο τέλος ίσως πιεστήκαμε λίγο παραπάνω. Ως τότε ελέγχαμε τον ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Άρης πίεσε στην συνέχεια, αλλά τα καταφέραμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».


Για τα δύο γκολ του:
«Είναι μια δύσκολη χρονιά, πολλά και ανταγωνιστικά ματς. Προσπαθώ μέσα από τη δουλειά να βρίσκω πατήματα και ρυθμό. Είμαι χαρούμενος που έβαλα δύο γκολ και βοήθησα την ομάδα».


Για την κριτική που ακούει:
«Από την στιγμή που επέστρεψα στην Ελλάδα δεν ασχολούμαι πολύ με όσα λέγονται και γράφονται. Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι καλύτερος. Δεν μ’ αγγίζει ότι κι αν λέει κανείς. Ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή, αλλά εγώ απλά κοιτάζω τη δουλειά μου».


Για Φορτούνη και άνοδο του:
«Όλα τα παιδιά είναι σημαντικά. Ακόμη και οι Βρουσάι και Κάιπερς έδειξαν ότι προσπαθούν στο 100% . Η χρονιά είναι ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλοι θα χρειαστούν. Όταν τους δίνεται η ευκαιρία να δείχνουν και να διεκδικούν. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ. Είμαστε χαρούμενοι για τον Κώστα, την απόδοση και τις πάσες του αλλά και όποιον βοηθά».


Για χαμένες ευκαιρίες:
«Μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα. Ο Άρης ανοίχτηκε μετά το 2-0. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα. Ο Άρης είναι καλύτερος από πέρυσι και είναι σημαντικοί οι βαθμοί».


Αν «έκλεψε» το γκολ του Φορτούνη:
«Έχει πολλά ο Κώστας και θα βάλει κι άλλα. Εγώ έπρεπε να κάνω την αρχή. Δεν είχα εικόνα τι έγινε γι αυτό και την έβαλα. Ήμουν σίγουρος ότι δεν ήμουν οφσάιντ αλλιώς θα την άφηνα. Ίσως πήγαινε και στο δοκάρι, δεν ξέρω».


Για τα δύο γκολ του με τη Νότιγχαμ και τα γκολ του Ολυμπιακού από την περιοχή:
«Ίσως φέτος δεν έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε με μακρινά σουτ αλλά ανά πάσα ώρα και στιγμή αυτά αλλάζουν. Είναι και ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν οι ομάδες, κλειστές έξω από την περιοχή. Ίσως με τα κοψίματα των μπακ είναι για μας ευκολότερο να σκοράρουμε έτσι».


Για σημαντικότητα νίκης με Άρη:
«Συμφωνώ, ότι έτσι είναι. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα κι από εδώ δεν θα περάσουν εύκολα ομάδες που είναι ανταγωνιστικές για τον τίτλο. Ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες. Πέντε έξι έδρες είναι δυνατές και οι ομάδες ανταγωνιστικές και πρέπει σε όλα τα ματς να δίνουμε το 100%. Θεωρώ ότι το επίπεδο είναι καλύτερο από πέρυσι».


Για Βρουσάι:
«Δουλειά του είναι το γκολ. Μακάρι να παίξει περισσότερο και να δείξει την αξία του. Μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα και να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα».

Διαβάστε επίσης