Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η σημασία να έχεις τον Ελ Αραμπί μπροστά...

Η σημασία να έχεις τον Ελ Αραμπί μπροστά...
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 - 12:31

Ο Ολυμπιακός εξαιτίας των προβλημάτων που είχε να αντιμετωπίσει απέναντι σε Παναθηναϊκό και Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε χωρίς επιθετικό.

Τόσο ο Ελ Αραμπί, όσο και ο Χασάν ταλαιπωρήθηκαν με τον κορονοϊό και έχασαν σημαντικά ματς για την ομάδα του Πειραιά. Ο Ελ Αραμπί όμως ήταν σε καλύτερη κατάσταση και έτσι κατάφερε να μπει νωρίτερα στις προπονήσεις.

Με αποτέλεσμα να προλάβει να μπει και στα πλάνα για τον αγώνα με τον Άρη εκτός έδρας.

Ο Μαροκινός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε θέση και στη βασική ενδεκάδα. Ο Ολυμπιακός με τον Ελ Αραμπί στην επίθεσή του ήταν μία εντελώς διαφορετική ομάδα!

Κατάλαβαν όλοι τι σημαίνει να έχεις έναν επιθετικό μπροστά και όχι έναν ποδοσφαιριστή μεσοεπιθετικό. Φυσικά όλοι είδαν για μία ακόμη φορά τι σημαίνει να έχεις όχι έναν απλό φορ μπροστά, αλλά τον Ελ Αραμπί!

Ο Μαροκινός έτρεξε, πάλεψε, «κουβάλησε» την μπάλα, «γέμισε» την περιοχή του Άρη, απείλησε για γκολ, ενώ ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ από τα πόδια του.

Είναι άλλος Ολυμπιακός με τον Ελ Αραμπί μπροστά και γενικά με έναν «καθαρό» επιθετικό και φάνηκε αυτό για μία ακόμη φορά...

Διαβάστε επίσης

Κώστα εσένα θέλουμε!

Κώστα εσένα θέλουμε!

Αυτός ο Φορτούνης μπορεί να κάνει άνω κάτω όποιον αντίπαλο και να έχει απέναντί του...

Και τώρα Ευρώπη...

Και τώρα Ευρώπη...

Πέρασε και το ματς με τον Άρη και τώρα έχουμε Ευρώπη και τον πιο σημαντικό αγώνα μέχρι τον επόμενο...

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Ο Ολυμπιακός των τόσων προβλημάτων έχει καταφέρει να περάσει δυνατά ματς αλώβητος...