Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χοσέ ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Χοσέ ψυχάρα Ολυμπιακάρα!
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 - 18:26

Ο Χοσέ Χολέμπας με την χθεσινή έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Θρύλου σε επίπεδο πρωταθλήματος και αυτό τον βάζει αυτομάτως σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών που το έχουν καταφέρει αυτό. Μιλάμε για έναν παίκτη που «την βρίσκει» να φοράει την ερυθρόλευκη.

Το να παίζει για τον Ολυμπιακό είναι κομμάτι της ζωής του, δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αποφάσισε να γυρίσει ενώ υπήρχαν ομάδες από την Αγγλία που του έδιναν καλύτερο συμβόλαιο, μακριά από τα ελληνικά δεδομένα. Πρώτη φορά ήρθε στον Ολυμπιακό το μακρινό πλέον 2010, όταν ο Λίνεν ηγήθηκε την απόκτηση του για να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας του Θρύλου.

Που να ήξερε ότι αυτή θα ήταν η μεταγραφή που θα του άλλαζε για πάντα την καριέρα. Μετά από 4 παραγωγικά χρόνια στο λιμάνι του Πειραιά θα μετακομίσει στη Ρόμα κυνηγώντας το όνειρο του, μετά από εκεί ήρθε η Γουότφορντ.

Ναι μπορεί να μην είναι κάποια μεγάλη ομάδα, όμως αποτέλεσε ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια στην ιστορία του συλλόγου, καθώς επί πολλά χρόνια αγωνιζόταν ως βασικός. Φέτος πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα που όπως είχε πει και ο ίδιος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Διαβάστε επίσης