Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να αρπάζεις την ευκαιρία...» (video)

«Πρέπει να αρπάζεις την ευκαιρία...» (video)
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 - 19:59

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη και δήλωσε πως η ομάδα έκανε μία καλή εμφάνιση και ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια μίλησε για την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτινς και ανέφερε πως δεν πρέπει να αφήνεις καμία ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί θέλω να βοηθάω την ομάδα όποτε χρειαστεί. Καταλαβαίνω το ρόλο μου στην ομάδα. Στο φετινό ρόστερ είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε με όλα αυτά που έχουν γίνει (σ.σ.: κρούσματα κορωνοϊού και τραυματισμούς). Έχουμε πολλές ελλείψεις.

Όπως όλοι, έτσι και εγώ, όταν έρθει η ευκαιρια θεωρώ πως πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά ώστε να διεκδικήσουμε κάτι στην πορεία. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς αυτή η νίκη, κερδίσαμε ένα ακόμα δύσκολο ματς, και συνεχίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι να κατακτήσουμε ξανά το Πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Στον εισαγγελέα ΤΩΡΑ ο Γκαρσία!

Στον εισαγγελέα ΤΩΡΑ ο Γκαρσία!

Τι εννοεί ο μαθητευόμενος; Σε ποιους αναφέρεται όταν λέει ότι άλλες ομάδες… παίζουν φιλικά; Έχει στοιχεία; Να πάει ΤΩΡΑ να τα καταθέσει!