Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι διδάσκεται, μάλλον, η μπάλα στον ΠΑΟΚ!

Έτσι διδάσκεται, μάλλον, η μπάλα στον ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 - 19:37

Θύμισε τον… προπονητή του, ο Τζόλης, με τον τρόπο που αντέδρασε, στη φάση με τον Σκόνδρα… Στο 55’ του ματς με τη Λαμία ο νεαρός του ΠΑΟΚ κλώτσησε, πεσμένος και εκτός φάσης, τον αντίπαλό του, μετά από τη μονομαχία που είχαν. Σηκώθηκε, έβριζε, και τον απομάκρυναν οι συμπαίκτες του, οι οποίοι… είδαν τι ερχόταν. Ο Μανούχος δεν το είδε, βέβαια, ούτε και ο Κουμπαράκης, στο VAR! Και ο Τζόλης έμεινε στο ματς και… καπάκι βγήκε αλλαγή. Τα αναλύσαμε αυτά.

Η ουσία είναι ότι ο μικρός του ΠΑΟΚ θα έκανε… περήφανο τον προπονητή του, με την αντίδρασή του. Κλασσική κίνηση… Πάμπλο. Και μεταξύ μας ήταν και λίγο… σοφτ, για τα στάνταρ του μαθητευόμενου κόουτς του ΠΑΟΚ, αλλά θα μάθει, ο νεαρός, που θα πάει… Φαίνεται πως αυτή η… παιδεία αρχίζει από τις ακαδημίες, στον δικέφαλο του βορρά, αφού ο Πάμπλο τον ξέρει τον μικρό καλά…

Κλωτσιά εκτός φάσης, νεύρα, βρισιές και… κίτρινη. Ο Τζόλης μαθητής, με τον Πάμπλο δάσκαλο, από την Κ19, μέχρι τώρα… Και το καλύτερο; Ούτε… μύτη δεν άνοιξε… Μια κιτρινούλα και όλα… καλά!

Διαβάστε επίσης

Στον εισαγγελέα ΤΩΡΑ ο Γκαρσία!

Στον εισαγγελέα ΤΩΡΑ ο Γκαρσία!

Τι εννοεί ο μαθητευόμενος; Σε ποιους αναφέρεται όταν λέει ότι άλλες ομάδες… παίζουν φιλικά; Έχει στοιχεία; Να πάει ΤΩΡΑ να τα καταθέσει!