Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υπερπολυτέλεια του να έχεις Βαλμπουενά και Φορτούνη

Η υπερπολυτέλεια του να έχεις Βαλμπουενά και Φορτούνη
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 - 00:02

Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στο ρόστερ του τα δύο καλύτερα «δεκάρια» του πρωταθλήματος κάτι που τον κάνει αυτομάτως όχι απλά την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και την πιο επιθετική.

Ο λόγος φυσικά για τους Κώστα Φορτούνη και Ματιέ Βαλμπουενά οι οποίοι είναι πολλά σκαλιά πιο πάνω από οποιοδήποτε μεσοεπιθετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι δυο τους φροντίζουν να δείχνουν την κλάση τους σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τις καταπληκτικές μπαλιές τους και όχι μόνο.

Εννοείται πως δεν χρειάζεται να πούμε ότι μοιράζουν τις ασίστ με το «τσουβάλι» και ότι πάντα βρίσκουν επιθετικές λύσεις για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Εκείνος από την πλευρά του τρίβει τα χέρια του με το λαχείο που διαθέτει να έχει αυτούς τους δύο παίκτες στην κατάλληλη εποχή.

Ο Γάλλος «μαέστρος» πανέμπειρος και με εκατοντάδες παιχνίδια στα πόδια του είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα που διαθέτει απίστευτη τεχνική κατάρτιση και άπειρο ταλέντο.

Από την άλλη ο Κώστας Φορτούνης ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πικ της καριέρας του και με το ταλέντο που διαθέτει είναι επίσης ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι όταν μία ομάδα έχει την πολυτέλεια να διαθέτει αυτούς τους δύο δεν έχεις και πολλές ελπίδες απέναντι της.

Διαβάστε επίσης