Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουριόζος για Μαρσέιγ ο μπόμπερ!

Φουριόζος για Μαρσέιγ ο μπόμπερ!
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 - 11:41

Ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά την 10ήμερη απραξία του λόγω κορονοϊού. Ο Ελ Αραμπί αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και φάνηκε από τον τρόπο που έπαιξε ότι είναι πιο έτοιμος από ποτέ. Κυνήγησε πολλές φάσεις, είχε τις ευκαιρίες του και γενικότερα η εικόνα του ήταν πολλή θετική.

Ο Μαροκινός επιθετικός έπαιξε 80 λεπτά στα οποία ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Το βασικό είναι πως δείχνει ότι μπήκε γρήγορα σε ρυθμούς και δεν κρατιέται για να επιστρέψει στα γκολ και ειδικότερα στο Τσαμπιονς Λιγκ.

Η απουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και με την Μάντσεστερ Σίτι έγινε αρκετά αισθητή, ενώ παράλληλα στο παιχνίδι με τους «Πολίτες» έλειψε και το γκολ. Ο Ελ Αραμπί μαζί με τον Φορτούνη είναι οι πιο επιθετικοί παίκτες του Ολυμπιακού και αν είναι σε καλή κατάσταση ο Θρύλος σίγουρα θα βρει γκολ στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης

Να πως ήθελαν τις Κυριακές τους!

Να πως ήθελαν τις Κυριακές τους!

«Εξυγίανση», VAR και διαιτησία υπέρ του ΠΑΟΚ, λαϊκισμοί Γκαρσία… Το γνωστό έργο, δεν μάθαμε και κάτι νέο, το Σ/Κ που πέρασε… Μια τυπική, «εξυγιαντική» Κυριακή!