Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την αύρα του Ματιέ…

Με την αύρα του Ματιέ…
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 - 10:22

Δεν θα το έχανε με… τίποτα! Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι αυτός που είναι, για έναν λόγο: Γιατί ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο! Ο Γάλλος παικτραράς το δηλώνει ξανά, με τον πλέον σαφή τρόπο, ακολουθώντας την αποστολή του Θρύλου, στη Μασσαλία! Ναι, ο Βαλμπουενά, αν και τραυματίας, δίνει κανονικά το παρών στην αποστολή, για να είναι δίπλα στην ομάδα! Γνωρίζει καλά το περιβάλλον στο Βελοντρόμ και ξέρει πως να σταθεί δίπλα στην ομάδα, σε αυτή τη «μάχη», που θα δώσει εκεί!

Πέρα από τη μεγάλη κίνηση του Ματιέ, ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν έχει, ούτε στη Μασσαλία, Χασάν και Μπρούμα. Και οι δύο κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν είναι δυνατό να βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να μένουν εκτός δράσης, για αυτό το πολύ σημαντικό ματς, το οποίο θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο…

Για τον Χασάν ήταν δύσκολο, αφού μόλις χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση, μετά τον κορονοϊό. Ο Μπρούμα είναι ανέτοιμος, αφού ακόμη επανέρχεται από τραυματισμό του. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος παραμένει σε καραντίνα, ως κρούσμα κορονοϊού.

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, είναι διαθέσιμοι και ταξιδεύουν κανονικά για τη Μασσαλία, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ.

Διαβάστε επίσης