Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι’ αυτό όλοι θέλουν να «χτυπήσουν» τον ΠΑΟΚ!

Γι’ αυτό όλοι θέλουν να «χτυπήσουν» τον ΠΑΟΚ!
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 - 12:59

Καλά τα είπαν ο «βολεϊμπολίστας» του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο «μαθητευόμενος κόουτς» του, Πάμπλο Γκαρσία. Όπως αγκαλιάστηκαν στο γκολ που έφαγε ο Επασί, στην κλειστή του γωνία, από τον Πορτογάλο, έτσι αγκαλιάστηκαν και μετά το ματς, στις εντελώς αυθόρμητες και καθόλου καθοδηγούμενες, από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, δηλώσεις. Οι περιβόητες, πλέον, για «φιλικά» που παίζουν άλλες ομάδες, την ώρα που ο ΠΑΟΚ δίνει, κάθε Σαββατοκύριακο, επικές μάχες, για να πάρει κάθε φορά το «τρίποντο».

Καλά τα είπαν και παρακάτω παραθέτουμε τους λόγους, για τους οποίους αυτό που ισχυρίστηκαν ο «βολεϊμπολίστας» και ο «μαθητευόμενος κόουτς».

1) Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, από όποια άποψη και αν το πάρεις.

2) Έχει το καλύτερο ρόστερ, με παίκτες εκατομμυρίων, που ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να νικήσουν και να βάλουν από κάτω!

3) Κάθε αντίπαλος, όταν συναντά ένα μεγαθήριο, με τρία πρωταθλήματα στην ιστορία του, θέλει οπωσδήποτε να δείξει την αξία του και να το… πλήξει!

4) Έχει έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, καταξιωμένο και με μεγάλες «περγαμηνές», που ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι προπονητές θέλουν να κερδίσουν και να το βάλουν στο βιογραφικό τους!

5) ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι ξέρουν ότι απέναντι στον ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι στα ίσια, χωρίς κάποια εύνοια της διαιτησίας, προς τον δικέφαλο του βορρά και έχουν, έτσι, την ευκαιρία τους να διεκδικήσουν κάτι καλό, από το ματς.

Ξηγηθήκαμε; Τέλεια…

Διαβάστε επίσης