Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα ανοιχτά, όλα παίζουν…

Όλα ανοιχτά, όλα παίζουν…
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 - 10:58

Όσο η πιθανότητα πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι υπαρκτή, ο Ολυμπιακός θα την κυνηγήσει. Ο Πέδρο Μαρτίνς, έτσι κι αλλιώς, είναι ένας προπονητής, ο οποίος έχει δώσει στον Ολυμπιακό ταυτότητα, φιλοσοφία και μία συγκεκριμένη προσέγγιση, στο παιχνίδι του. Δεν μπαίνει στο γήπεδο για να… φλυαρήσει και να… παίξει με τον χρόνο και τα πιθανά αποτελέσματα.

Από… εργοστασιακή ρύθμιση, ο Ολυμπιακός μπαίνει πάντα για τη νίκη. Αυτό θα κάνει και απόψε, στο Βελοντρόμ, καθώς στις 22:00 δίνει μία «μάχη», η οποία μπορεί να έχει από το καλύτερο αποτέλεσμα (διπλό Θρύλου και ήττα της Πόρτο) μέχρι το… χειρότερο.

Ο Ολυμπιακός οφείλει απόψε να μείνει μακριά από σκοπιμότητες και να… κλείσει τα μάτια στη βαθμολογία. Οφείλει να κλείσει τα αυτιά του στο άλλο παιχνίδι. Οφείλει να επικεντρωθεί μόνο στο δικό του ματς. Εκεί, στη Μασσαλία. Τίποτε άλλο δεν πρέπει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, απόψε το βράδυ… Το μυαλό οφείλει να είναι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αποκλειστικά επικεντρωμένο στο παιχνίδι του. Και σε τίποτε άλλο.

Μόνο έτσι θα μπορέσει, ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, τον στόχο του. Που δεν είναι άλλος, από τη νίκη. Και ό,τι καλύτερο έρθει, σε συνδυασμό και με το άλλο ματς, δεκτό. Και θα το παλέψει ο Θρύλος, την τελευταία αγωνιστική, στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης