Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας!

Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας!
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 - 17:53

Ορίστηκε και πάλι η δικάσιμος για την περιβόητη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας που απασχόλησε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Δίκη θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη να καλούνται να απολογηθούν εκ νέου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το σκάνδαλό που είχε προκύψει και ακόμα δεν έχουν παρθεί ουσιαστικές αποφάσεις.

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει και αυτοί που καταστρατήγησαν τους νόμους του ποδοσφαίρου πρέπει να τιμωρηθούν.

Ποτέ ξανά δεν έχει αποκαλυφθεί παρόμοιο σκάνδαλο και οι ιθύνοντες καλά θα κάνουν να σταματήσουν να γεμίζουν τον κόσμο με ψέματα και δικαιολογίες, όσον αφορά την συμμετοχή τους σε αυτό.

Οι πιθανότητες να δικαιωθούν οι δύο ΠΑΕ είναι απειροελάχιστες, αφού τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα και δεν σηκώνουν αμφισβήτησης. Για να θυμίσουμε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ο οποίος δούλευε ως σερβιτόρος, βρέθηκε με πολλά εκατομμύρια στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και αποφάσισε να αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας RFA η οποία συνεργάζεται με την εκείνη των Dimera και Belterra που ανήκουν στην οικογένεια Σαββίδη.

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός πως ο Καλπαζίδης είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη. Βέβαια οι δύο ομάδες δεν φαίνεται να κινδυνεύουν με μεγαλύτερη ποινή αφού η κυβέρνηση άλλαξε το νόμο περί πολυϊδιοκτησίας και πλέον καμία από τις δύο δεν πρόκειται να υποβιβαστεί άμεσα.

Διαβάστε επίσης