Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε προβάδισμα...»

«Έχουμε προβάδισμα...»
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 - 19:19

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στο Telefoot για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ που θα κρίνει την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γάλλος δήλωσε πως η πρώην ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την ήττα του πρώτου αγώνα και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παραδόξως, έχουν μεγάλες δυσκολίες στο Champions League, αλλά στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι σε καλή θέση. Το Champions League βέβαια είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έχουν βαθμό, ενώ εμείς έχουμε προβάδισμα μετά το 1-0. Πρέπει να το διατηρήσουμε, ακόμη κι αν γνωρίζουμε ότι η Μαρσέιγ θα κοιτάξει να πάρει εκδίκηση. Θα θέλει να βάλει το πρώτο της γκολ, να πάρει τον πρώτο βαθμό και να μην είναι όπως εμείς πριν από επτά χρόνια», ανέφερε ο Βαλμπουενά.

Στη συνέχεια ο Γάλλος επανέλαβε όλα όσα είπε μία ημέρα μετά τη "μάχη" των δύο ομάδων στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μίλησε ξανά για μία ομάδα που δεν είχε ψυχή. «Είδα μια ομάδα χωρίς ψυχή, δεν είδα προσωπικότητα ούτε αλληλοβοήθειες. Δεν είδα ηγέτη. Αυτό είναι που ένιωσα στο γήπεδο. Έπαιξαν για να παίξουν. Σκεφτόμουν ότι θα έβλεπα μια ομάδα που θα έπαιζε δυνατά στο ματς και θα αγωνιζόταν επιθετικά. Ήταν αδύναμη».

Διαβάστε επίσης