Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλα εξαρτώνται από εμάς»

«Όλα εξαρτώνται από εμάς»
Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020 - 00:43

Παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις του Μανθάνο έχει ο Πέδρο Μαρτίνς όπως τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV. Η αναφορά του στις κάρτες και στα φάουλ, αλλά και στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν μπάλες στο γήπεδο προς το τέλος του αγώνα. Επίσης, αναφέρθηκε στη συνέχεια, τονίζοντας πως όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό και πως θέλει να συνεχίσει στο Europa League.

«Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό α' ημίχρονο. Γενικότερα δεν θυμάμαι να κινδυνεύσαμε. Η Μαρσέιγ είχαμε τις 2 φάσεις των πέναλτι. Είναι το πέναλτι που σε τιμωρεί. Είναι μία ήττα που πραγματικά έχουμε τιμωρηθεί. Θέλω επίσης να σχολιάσω το γεγονός ότι σε φάσεις με φάουλ και κάρτες για τον αντίπαλο δεν δίνονταν τίποτα. Αντίθετα σε εμάς δίνονταν εύκολα και φάουλ και κάρτες (εννοεί σε βάρος του Ολυμπιακού). Επίσης σε τέτοιο επίπεδο δεν γίνεται να μην υπάρχουν μπάλες στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να αναγνωρίσω πως αρχίσαμε να αντιδράμε μετά το 2ο γκολ. Εκεί γίνονταν πολλές διακοπές στον αγώνα. Αδικαιολόγητες διακοπές στον αγώνα και αποφάσεις του διαιτητή. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι διότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την πρόκριση από σήμερα. Θα τη διεκδικήσουμε στην τελευταία αγωνιστική».

Για το παιχνίδι με την Πόρτο: «Όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι ένας τελικός. Θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League».

Διαβάστε επίσης