Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Να συγκριθούμε; Με ποιον, ρε καημένοι;

Να συγκριθούμε; Με ποιον, ρε καημένοι;
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 02:19

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν πρέπει να μιλάτε πριν την ώρα σας; Βασικά, δεν πρέπει να μιλάτε καθόλου, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα. Ακούμε τα όσα όποτε παίζει ο Ολυμπιακός και μετά από μία δύο μέρες χώνεστε σε τρύπες. Καταρχάς, να ξεκινήσουμε πως το να συγκρίνει κάποιος τον Ολυμπιακό με τους δύο δικεφάλους είναι το λιγότερο εκτός πραγματικότητας. Πώς προσπαθείς να συγκριθείς με μία ομάδα που απέχει έτη φωτός από τη δική σου;

Ο Θρύλος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μόνιμος εκπρόσωπος της χώρας στην Ευρώπη. Τελεία και παύλα. Πολλά ακούσαμε φτάνει! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατάφεραν να αποκλειστούν από τη φάση των ομίλων του Europa League και μάλιστα μας είχαν πάρει τα αυτιά πως θα προκριθούν εύκολα και μιλούσαν για το τι έκανε ο Ολυμπιακός με τη Σίτι, την Πόρτο και τη Μαρσέιγ. Με τη διαφορά πως ο Θρύλος παίζει στο Champions League.

Τελικά είδατε πως τα φέρνει η ζωή; Ο Θρύλος τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Champions League κρατάει στα χέρια του την πρόκριση για τους 32 του Europa League, ενώ οι υπόλοιποι σπίτια τους. Αυτά παθαίνεις όταν προσπαθείς να χλευάσεις τον πρωταθλητή. Κάρμα λέγεται και έρχεται να σε ξεβρακώσει, άμεσα κιόλας. Έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας για να φτάσετε τον Ολυμπιακό και δεν μιλάμε για τίτλους γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ!

Καλά, όχι ότι θα μας φτάσετε ποτέ, απλά κουβέντα να γίνεται.

Κλείνουμε... Μέτρο σύγκρισης ΚΑΝΕΝΑ! Ο Ολυμπιακός δεν βλέπει κανέναν τους. Τόσο απλά...

Τα φιλιά μας...

Διαβάστε επίσης